New York Opplevelser banner

Se Mats Zuccarello i Madison Square Garden!

Sport er stor underholdning i USA og sportsgale New York har selvfølgelig lag i alle de store ligaene: Baseball (MLB), basketball (NBA), ishockey (NHL), amerikansk fotball (NFL) og soccer (MLS). New York er dessuten vertskap for US Open i tennis i august/september og New York City Marathon første søndag i november hvert år.

Du kan oppleve en kamp innen amerikansk sport mens du er i New York! Vi hjelper våre hotellkunder med billetter til New York Yankees og New York Mets (baseball), New York Knicks og Brooklyn Nets (basketball), New York Rangers, New York Islanders og New Jersey Devils (ishockey), New York Giants og New York Jets (amerikansk fotball), New York City FC og New York Red Bulls (soccer). Vi hjelper også med billetter til US Open i Tennis.

Baseball | Spilles april til september med sluttspill i oktober.

Baseball billetter

New York Yankees spiller på Yankee Stadium i The Bronx.

Baseball er den mest populære idretten i New York. Mens det i resten av USA er football som har tatt over hegemoniet, holder baseball fortsatt stand som sport nummer en i New York City. Baseball har en lang historie som går helt tilbake til 1700-tallet. Første klubb var New York Knickerbockers som ble stifet i 1845. Organisert baseball har vært spilt siden 1857 og det har vært profesjonell baseball helt siden 1869! New York har fire profesjonelle lag: New York Mets og New York Yankees som spiller i MLB (Major League Baseball), og Brooklyn Cyclones og Staten Island Yankees, to Minor Leagueklubber som også er veldig populære og billettene langt rimeligere. Unn deg en ekte amerikansk sportsopplevelse og få med deg en baseballkamp mens du er i NYC! Baseball kan være svært underholdende og spennende. Vi hjelper våre hotellkunder med billetter til baseball!

Basketball | Spilles oktober til april. Sluttspill i mai og juni.

New york opplevelser basketball

Brooklyn Nets spiller i Barclays Center i Brooklyn.

Amerikansk basketball er best i verden og amerikanere er best i verden på å arrangere kamper. Få med deg en basketkamp mens du er i New York! Den opplevelsen, i en tettpakket arena, er det ingenting som slår. New York har to lag i NBA, The Brooklyn Nets som spiller i flunkende nye og flotte Barclays Center og New York Knicks som spiller i legendariske Madison Square Garden. Det gjør også damelaget New York Liberty og college laget St. John's Red Storm, slik at en kamp med dem også vil gi deg en tur på innsiden av verdens mest berømte arena som er en opplevelser i seg selv. New York Opplevelser skaffer basketballbilletter for våre hotellkunder!

Amerikansk fotball | Spilles september t.o.m. desember. Sluttspill i januar. Superbowl i februar.

New york opplevelser amerikansk fotball

New York Giants og New York Jets

American football, eller amerikansk fotball, er den mest amerikanske av alle sporter og har overtatt hegemoniet som nasjonalsport fra baseball. New York er eneste by som har to lag i NFL, nemlig Giants og Jets som deler mektige Metlife Stadium i The Meadowlands i New Jersey. Footballsesongen er forholdvis kort med kun 17 kamper per lag som er langt færre enn de andre store sportene. Med to lokale lag betyr det at her er hjemmekamp hver uke fra den NFL sesongen starter tidlig i september og til siste uken i desember. Sluttspillet er i januar, og ender med den store Superbowl i februar. Med så kort sesong er det høy rift om billettene som kan være vanskelige å få tak i. Vi i New York Opplevelser har våre kontakter og kan selvfølgelig skaffe billetter til NFL football for våre hotellkunder!

Ishockey | Spilles oktober til april. Sluttspill i april og mai.

New york opplevelser nhl mats zuccarello

Mats Zuccarello og New York Rangers spiller i Madison Square Garden.

NHL - The National Hockey League er verdens beste hockeliga! Å overvære en NHL kamp er sikkert en drøm for mange, og med god grunn, for nivået er skyhøyt og intensiteten i kampene likeså, særlig når to av de lokale lagene Rangers, Islanders eller Devils braker sammen, da er det full tenning på isen fra første puckdropp og fullt trøkk på tribunene hvor rivalerende supportere forsøker overdøve hverandre. Rangers spiller i legendariske Madison Square Garden i Manhattans Midtown. Islanders spiller i nye Barclays Center i Brooklyn. Devils spiller i The Prudential Center i Newark, NJ som har lett adkomst fra Manhattan. Hvilket lag vil du se? New York Opplevelser skaffer NHL-billetter for våre hotellkunder!

Soccer | Spilles mars til oktober. Sluttspill i november og desember.

New york opplevelser soccer

Red Bull Arena i Harrison, New Jersey.

Soccer, eller fotball som det jo heter, er definitivt på vei opp i USA. Med Major League Soccer, MLS, som en etablert liga med mange talentfulle spillere, klubber med flotte, nye stadioner, store supporterklubber og mye folk er en fotballkamp noe man bør få med seg under et opphold i USA. Særlig hvis du er her midt på sommeren, da er det ikke er så mye annet som foregår på sportsfronten. Vi har to MLS klubber i New York, det er New York Red Bulls, som spiller på sin flotte og intime Red Bull Arena i Harrison, NJ, og FC New York som spiller hjemmekamper på Yankee Stadium i The Bronx. Legendariske New York Cosmos har etablert seg på nytt og er tilbake i The North American Soccer League som nå er nivået rett under MLS. Cosmos spiller sine hjemmekamper på James M. Shuart Stadium, ved Hofstra University in Hempstead på Long Island. Vi hjelper hotellkunder med billetter til soccer.

Interessert? Henvend deg her