New York Opplevelser banner

Vi reserverer bord ved de mest eksklusive restaurantene.

Vi tar ikke munnen for full når vi sier at New York City har det beste restauranttilbudet i verden. Her er et helt enormt mangfold av spisesteder med kokekunst fra hele verden samlet på ett sted. Her er restauranter innen absolutt alle kategorier, alle prisklasser og i alle størrelser. I byen som aldri sover er det naturligvis mulig å finne et sted å spise døgnet rundt, og restaurantene ligger tett­i­tett. Her er alt fra døgnåpne diners med enormt omfattende menyer, til mindre nicherestauranter hvor kokkene er spesialister innen sine felt og setter sin ære i å gi deg en helt spesiell kulinariske opplevelse.

Restaurant 3
Restaurant 1

I New York finner du etnisk mat som er bedre enn i opphavslandet og her finner du naturligvis amerikansk mat i begge variantene, den tradisjonelle og den moderne.

Her er nabolagsrestauranter hvor stamgjester er på fornavn med kelnerne, og her er de langt mer eksklusive restaurantene hvor både servicenivå og priser er så høye at man spiser der kanskje bare en gang i livet. Da forventer man en matopplevelse av ypperste klasse.Vi kunne skrevet side opp og side ned om restaurantene i New York, vi har vært på et hav av dem og har ikke tenkt å slutte med våre kulinariske oppdagelsesferder. Vi har mange hemmeligheter å dele med våre hotellkunder. Vi vet hvor du finner New Yorks beste pizza og hvor du finner den beste kinesiske maten. Ingen av delene er på Manhattan. Det er slike erfaringer vi deler med våre hotellkunder.

For våre hotellkunder tilbyr vi en gratis reservasjon ved restaurant.
Utover dette tar vi 60.00USD per reservasjon for opp til seks personer.

Interessert? Henvend deg her