New York Opplevelser banner

Om New York Opplevelser

New York Opplevelser er registrert som foretak i staten New York i USA. Selskapets adresse er: 306 67th Street, Brooklyn, NY, 11220, USA. Språkene vi benytter er engelsk og norsk.

Vi tilbyr overnatting, opplevelser og underholdning i New York City. Vi befinner oss til enhver tid i New York City, bestandig tilstede der det skjer, nær alt.

Vår forretning og våre internettsider er fortsatt under utvikling og forandring og vil alltid være det, akkurat som New York City selv er en by i konstant utvikling og forandring.Vi er alltid åpne for ideer og forslag og nye samarbeidspartnere.

Vi hører gjerne fra aktører i den skandinaviske reiselivsbransjen som vil diskutere samarbeid med oss.

Presentasjon av New York Opplevelser

New York Opplevelser er Made in New York!


Terje Brattelid (født 1968 i Bergen.) Terje er grunnlegger av New York Opplevelser. Opprinnelig fra Bergen, nå en New Yorker. Studerte ved Universitetet i Oslo, men fant det mer spennende å utforske verden. Er en globetrotter, vagabond og eventyrmann som etter mange år på reisefot, særlig i Nord Amerika, slo seg ned i Det Store Eplet for godt i 2004. Kjenner New York City med alle dens hemmeligheter og særegenheter etter mange års tilstedeværelse i byen og har på naturlig vis skaffet seg et nettverk av kontakter og nære venner innen byens kultur og underholdningsverden såvel som hotel- og restaurant og byens turistnæring. Har selv mange års erfaring innen detaljhandel og kundebehandling i New York City. Kjenner New York både fra sine besøk i byen som turist og nå som fastboende New Yorker, begge deler uunnværlige erfaringer å ha med seg i virksomheten som New York City spesialist og turoperatør.

Bilde av Terje Brattelid

Terje Brattelid


Tiphany Parker (født 1982 i Corvallis, Oregon.) Tiphany studerte ved California State University at Fresno, har nå bodd i New York siden 2007 hvor hun har lang erfaring som vertinne ved restauranter og store tilstelninger som konserter og evenementer over hele New York City og på den måten opparbeidet seg et imponerende nettverk innen New Yorks uteliv og partyscene. Tiphany er vår spesialist innen restaurant og clubbing og ellers alt som har med utelivet i New York å gjøre. Med Tiphany på laget har New York Opplevelser en ekstra dimensjon!

Bilde av Tiphany Parker

Tiphany Parker


About 4

Our Certificate of Authority to collect hotel occupancy taxes.