New York Opplevelser banner

Norsk cupfinale i New York

En norsk fotballtradisjon i The Big Apple

Vi har gjort det til en god tradisjon å vise den norske cupfinalen her i New York. Kampene vises ved The Football Factory at Legends, tvers over gaten fra mektige Empire State Building, adresse 6 West 33rd Street.

Det var bra oppmøte da Rosenborg og Kongsvinger møttes ifjor og begge lags supportere koste seg på The Football Factory.

Cupfinalen 2017 spilles 3. desember mellom Sarpsborg 08 og Lillestrøm og vi vil fortsette tradisjonen med visning av kampen. Supportere for begge lag som befinner seg i NYC og vil organisere supporterklubb kan kontakte terje@newyorkopplevelser.com

Kampen starter kl 07.15 New York tid. Dørene åpner kl. 07.00. Bar og restaurant er åpen for servering. Arrangementet er gratis. Det blir resultattipping med tur opp i Empire State Building i premie.

Hvis du lurer på noe om visningen av den norske cupfinalen i New York kan du sende email til: terje@newyorkopplevelser.com. Vi oppfordrer særlig supportere for Sarpsborg 08 og Lillestøm som befinner seg i NYC til å ta kontakt.

Foto: New York Opplevelser.

Tilbake til forsiden
Norsk cupfinale i new york